29 / 03 / 2024

Demircan: Otopark problemi kentsel dönüşümle çözülür!

Demircan: Otopark problemi kentsel dönüşümle çözülür!

Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, otopark probleminin kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi..


Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet’te vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, tek düşüncelerinin vatandaşa nasıl daha fazla hizmet edebiliriz olduğunu belirterek, “bunun için her fırsatta vatandaşlarımızı dinliyoruz,” dedi.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Vatandaş-Başkan buluşması çerçevesinde Kadımehmet  Semt Konağı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle halkının  yoğun ilgi gösterdiği çay sohbeti tadında gerçekleşen toplantıda belediye tarafından mahallede gerçekleştirilen çalışmalar konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişiyle gerçekleşen sohbette, vatandaşlar mahallelerde kurulan semt konaklarından dolayı Başkan Ahmet Misbah Demircan’a teşekkür ettiler.

Toplantıda vatandaşlar, yaşadıkları bölgede çözüm bulunmasını istedikleri konuları da dile getirdiler. Daha çok otopark sorununun konuşulduğu Kadımehmet’te vatandaşlar, kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı. Kişisel problemlerinde konuşulduğu çay sohbetinde vatandaşları büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Demircan, ilgili birim müdürlerinden bilgi alarak konuları vatandaş ile birlikte istişare etti.


HİZMET ÇITASINI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ

 Başkan Demircan, bütün dertlerinin vatandaşa daha fazla nasıl hizmet edebiliriz düşüncesinde olduğunu ifade ederek, “bunun için her fırsatta vatandaşlarımızı dinliyoruz. Beyoğlu’nda her mahalleye gidiyor, sokak sokak vatandaşımızı dinliyoruz. Makul olan her problemi yerinde çözüme kavuşturuyoruz. Bu şekilde hizmet çıtasını yükseltmek, vatandaşımızı memnun etmek istiyoruz,” dedi.

 

ADA BAZLI DÖNÜŞÜMÜ TEŞVİK EDİYORUZ

 Toplantıda vatandaşların otopark sıkıntılarına da açıklık getiren Başkan Demircan, otopark sorununun kentsel dönüşümle çözüleceğini ifade ederek şunları söyledi. “Buralar eski yerleşim yerleri. Sokaklar dar ve binaların altında otopark yok. Bu maalesef genel bir sıkıntı. Bu sorunu aşacağız. Bundan sonraki süreçte ada bazlı dönüşümü teşvik ediyoruz. Örneğin;  Okmeydanı ve Sütlüce’de yapacağımız ada bazlı dönüşümde otopark başta olmak üzere sosyal donatı alanları yapacağız. Bunlar artık konuşulmayacak,” diye konuştu.

 

Toplantı sonrası Başkan Demircan, Kadımehmet Semt Konağı kursiyerleri tarafından hazırlanan sergiyi gezdi.