19 / 04 / 2024

Ankara Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

 Ankara Sincan'da kentsel yenileme başlıyor!

3 yıldır devam eden çalışmalar sonunda proje tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi arasında kesin protokol imzalandı. Vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği protokol imza töreninde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Sincan bu projeyle Ankara'nın yıldızı olacak." dedi.


Göreve geldiği ilk günden itibaren Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinin dönüşümü için çaba sarf eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'nın gayretleri meyvesini verdi. Hem Saraycık hem de Ulubatlı Hasan Mahallelerinin Kentsel Yenileme projeleri tamamlandı ve Sincan Belediyesi ile Başba kanlık Toplu Konut İdaresi imza için masaya oturdu. 


Sincan halkının da büyük ilgi gös terdiği kesin protokol imza törenine, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sin can Belediye Başkanı Doç. Dr. Mus tafa Tuna, Sincan Kaymakamı Salim Demir katıldı. 


Sincan'ı yepyeni bir çehreye ka vuşturacak projeyle alt yapısı, bina ları, sosyal alanları örnek bir şehir ku rulacak. Sessiz, titiz ve hummalı bir çalışmanın sonucunda imza aşam'a sına geldiklerini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustata Tuna; "Ulubatlı Hasan ve Saraycık Mahallerimizdeki durumunu çok iyi biliyoruz. 


Ankara Ticaret



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri