29 / 03 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers Rezidans mühürlendi!

 Zincirlikuyu Çiftçi Towers Rezidans mühürlendi!

Beşiktaş Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri iftçi Towers projesinde yaptığı denetimlerden sonra ‘yapı tadil tutanağı' hazırladı..


Sözcü gazetesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Taner Kazanoğlu'nun konuyu geçtiğimiz haftalarda gündeme getirmesinden sonra Türkerler İnşaat, Beşiktaş Belediyesi'nden tadilat ruhsatı alamadıklarını ve 12 Aralık 2017 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kapısını çaldıklarını duyurmuştu. 


Sözcü gazetesinden alınan habere göre, konunun önceki gün gündeme gelmesi ve Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Tahir Doğaç'ı göreve çağırmasının ardından denetim ekipleri dün Çiftçi Towers inşaatına gitti.


Beşiktaş Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri projede yaptığı denetimlerden sonra ‘yapı tadil tutanağı' hazırlayarak inşaatın girişine astı. 


İstanbul Boğazı'na nazır 180 metre yüksekliğindeki 2 kulenin çatılarında toplam 3 bin metrekare büyüklüğünde ikişer kat fazla kullanım alanı oluşturulduğunu tespit eden belediye ekipleri, bahçe alanına her biri 350 metrekare büyüklüğünde fazladan 4 adet dükkan yapıldığını belirledi.