29 / 03 / 2024

Türk Telekom’un Akıllı Kent Projesi Karaman’da başladı!

Türk Telekom’un Akıllı Kent Projesi Karaman’da başladı!

Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesi Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan, Grup Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir ve Grup Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca’nın ev sahipliğinde ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında duyuruldu.


TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.


Proje, Türk Telekom Grubu CEO’su Rami Aslan, Grup Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir ve Grup Kurumsal İş Birimi CEO’su Mehmet Ali Akarca’nın ev sahipliğinde ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında duyuruldu. Türk Telekom ve iş ortaklarıyla geliştirilen uygulamalarla, Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.


Hürriyet