25 / 04 / 2024

Sultangazi Belediye kompleksi hizmete açıldı!

 Sultangazi Belediye kompleksi hizmete açıldı!

Sultangazi Belediyesi, yeni hizmet kompleksinde hizmet vermeye başladı. Uğur Mumcu Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Hizmet Kompleksi 75.000 metrekare inşaat alanına sahip. Belediye birimleri ile nikah salonları hizmet vermeye başladı...



Sultangazi Belediyesi, yeni hizmet kompleksinde hizmet vermeye başladı. Uğur Mumcu Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Hizmet Kompleksi 75.000 m2 inşaat alanına sahip. Belediye Hizmet Kompleksi'nde İdari Bina, Hizmet Binası, Nikah Düğün Sarayı, Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kent Meydanı düzenlemesi ve Zemin Altı Otopark yer alıyor. 


İlk etapta Belediye Hizmet Kompleksi'nde belediye birimleri ile nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise 1.500 kişilik düğün salonu, alış-veriş ve Yaşam Merkezi ile birlikte zemin altı otopark faaliyete geçecek. Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi bünyesinde yapımı tamamlanan meydan düzenlemesi ile yoğun şehir hayatından bunalan Sultangazililerin soluk alabilecekleri alan oluşturuldu. 13.693 m2 alana sahip meydanın etrafında gezinti alanlarının da yer aldığı bir yaşam merkezi kuruldu.


Hürses Gazetesi