29 / 03 / 2024

Sultanbeyli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sultanbeyli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul ili Sultanbeyli ilçesi''nde inşa ettiği 400 yataklı devlet hastanesi hizmete girdi..


 

TOKİ tarafından Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi sınırlarında hayata geçirilen 400 yataklı devlet hastanesi hasta kabulüne başladı. 



17 blok olarak inşa edilen ve Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımları arasında gösterilen   hastanede  ilk defa tedavi olan hastalar hastanenin çok büyük ve güzel olduğunu dile getirdi. 


 

Bölüm bölüm çalışmalara başlayan hastanenin poliklinik birimlerinin hasta kabulü yapılıyor.  Ortopedi, dahiliye kulak burun boğaz başta olmak üzere 12 bölüm hastalara hizmet sunarken; acil, ameliyathane, yoğun bakım ve diğer ünitelerde önümüzdeki günlerde hizmete girecek.


 TOKİ Sultanbeyli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı!


Hasta yatak odaları tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere dizayn edildi. Biri lokal ameliyathane olmak üzere toplam 11 ameliyathaneye sahip. Ayrıca hastane 55 hastanın aynı anda tedavi görebileceği biçimde yoğun bakım üniteleri mevcut olacak. 


TOKİ Sultanbeyli Devlet Hastanesine nasıl gidilir?


Sultanbeyli Belediyesi ilçe sakinlerinin hastaneye ulaşımları da düşünüldü. Hastaneye ring otobüs seferi koyuldu. Kuran Kursu Caddesi’nden sefere başlayacak olan araç, Merkez- Atatürk Caddesi-Bosna Bulvarı ve Selçukhan Caddesi güzergahını takip ederek yeni hastaneye ulaşacak. 


Aynı zamanda Sultanbeyli Belediyesi’nin girişimleriyle oluşturulan 131SB İETT hattıyla direkt hastaneye ulaşılabilirken; KM72, 132V, 131YS, 132M, 18M ve 131B hatlarıyla da bölgeye ulaşım sağlanabiliyor.

 


 


Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Konuttimes.com 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016