29 / 03 / 2024

Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni yapıldı!

 Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni yapıldı!

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Yıldırım Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokol ile Yıldırım İlçesi’ne yapılacak olan Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni yapıldı...



Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Yıldırım Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokol ile Yıldırım İlçesi’ne yapılacak olan Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni yapıldı. Törene, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar ve vatandaşlar katıldı. 


Yıldırım Belediyesi’nin yapacağı tesise, sıcak su tahsisini Bursa Jeotermal Enerji San. Tic. A.Ş, suyun taşınma işinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı Selçuk Hatun Jeotermal Tesisi temel atma töreni Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile başladı. 


Yunus Emre Mahalle Muhtarı Sevinç Mutlu’nun teşekkür ettiği temel atma töreninde Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Yıldırım Belediyesi olarak biz tesisi yapacağız. Bu sosyal sorumluluk projesidir. Amacımız, Yıldırım’a bir yenilik ve bir ilki kazandırmak. ‘Ben yok biz varız’ anlayışıyla hizmetlerimize imza attık. Yıldırım kolay bir ilçe değil. Zoru başarmanın adresi. Ama, biz 10 yıldan bu yana kentsel dönüşümlere, kültür merkezlerine, sayısız sosyal dayanışma projelerine imza attık. 30 Mart itibariyle ben, bu göreve noktayı koyacağım. Bu bir nöbet değişimidir. Çocukluğumun geçtiği bu ilçede belediye başkanı olarak görev yapmak benim için gurur verici” dedi. 


Bursa turizmi açısından büyük önem taşıyan kaplıca su hizmetinin bundan sonra Yıldırım’da da verileceğini anlatan Başkan Keskin, sağlık merkezinin bulunacağı tesiste sıcak su havuzları ve kaplıca merkezlerinin de hizmet vereceğini söyledi.


 

Bugün





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri