25 / 04 / 2024

Okmeydanı'na yeni okul müjdesi!

Okmeydanı'na yeni okul müjdesi!

“Okulda Buluşalım” sloganıyla 11 yıldır Beyoğlu’ndaki okulları dönemi içerisinde tek tek ziyaret edip eksikliklerini gideren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu için yeni bir okul müjdesi verdi.



11 yıldır okullardan ve öğrencilerden elini çekmeyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” programı çerçevesinde Okmeydanı Piripaşa İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve veliler ile bir araya geldi. Düzenli olarak yapılan programa Başkan Demircan’ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarı, okul aile birliği veçok sayıda veli katıldı.

  Okul müdürü, okul aile birliği, meclis üyesi ve muhtara söz verdikten sonra velileri dinleyen başkan Demircan, Okmeydanı projesi ile verdiği bilgilerin yanı sıra Piripaşa ilköğretim Okulunun bahçesine yeni bir okul yapacaklarının müjdesini verdi. 


ARTIK BU OKUL İHTİYACI KARŞILAMIYOR

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 2800 öğrencinin eğitim gördüğü Piripaşa İlkokuluna yeni bir bina müjdesi verdi. "Okul’da Buluşalım" sloganıyla ziyaret ettiği Piripaşa İlköğretim Okulu'nda okul aile birliği ve velilere seslenen Başkan Demircan, "Kaymakam beyle de konuştuk. Bu bölgedeki nüfusa göre en az 8-10 okul olması lazım.. Artık burası yetersiz kalıyor. Bu okulun yanına yeni bir okul yapacağız. Buraya sponsor ‘da buldum. Artık ihalesi ve adamakıllı bir bina yapalım. İnşallah okulların bitmesiyle birlikte en kısa zamanda bu işi başlatacağız.” dedi.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler