19 / 04 / 2024

Öğrenciler Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezinde bir araya geliyor!

 Öğrenciler Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezinde bir araya geliyor!

İnegöl, Karacabey, Gemlik, Orhangazi, İznik, Yenişehir, Harmancık, Büyükorhan, Kestel, Gürsu ilçelerinde bulunan 6. Sınıf öğrencileri, Bilim ve Teknoloji Merkezi' ni ziyaret etmek üzere Bursa’ ya getiriliyor...



Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan planlama çerçevesinde öğrenciler Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezinde buluşuyor.


Bursa merkezinin dışında kalan ilçelerdeki öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı planlama çerçevesinde Bilim ve Teknoloji Merkezini ziyaret ediyor. İnegöl, Karacabey, Gemlik, Orhangazi, İznik, Yenişehir, Harmancık, Büyükorhan, Kestel, Gürsu ilçelerinde bulunan 6. Sınıf öğrencileri, Bilim ve Teknoloji Merkezini ziyaret etmek üzere Bursa’ya getiriliyor.


Düzenlenen etkinlikle öğrencilerin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek, kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimsel konuları sunmak hedefleniyor. Organizasyonda özellikle merkeze uzak ilçelerde bulunan öğrencilere öncelik veriliyor.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler; uzaydan fiziğe, kimyadan arkeolojiye, yenilenebilir enerji sistemlerinden elektrik elektroniğe kadar birçok farklı disiplinde düzenek incelemesi ve atölye çalışması yapma fırsatı buluyor.



Bursa Bilim Merkezi