29 / 03 / 2024

Melikgazi'de sentetik çim sahası yaptırılacak!

 Melikgazi'de sentetik çim sahası yaptırılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi' nce 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak...



Kayseri Melikgazi Belediyesince 2014 yılı yaz aylarında çocukların ve gençlerin daha güvenli ve sağlıklı mekanlarda spor yapabilmeleri için ihale ile sentetik çim saha yaptırılacak.


Melikgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçe sınırları içerisinde yer alan yürüyüş ve koşu yolu bölümlerinde tartan pist serdiklerini böylece spor yapanların daha sağlıklı ve tozsuz ve çamursuz alanlarda spor yapmalarına imkan tanıdıkları hatırlatılarak, bundan böyle de çocukların toz- toprak içinde değil sağlıklı ve son derece yumuşak olmasına karşın yaralanmalara imkan vermeyen sentetik çimden futbol sahası inşa edileceği bildirildi.


Açıklamada, açık alan futbol sahaları için şehrin muhtelif yerlerinin belirlendiği ve birim fiyat üzerinden sentetik çim sahası yapılarak gençlere hediye edileceği kaydedilerek, ihale ile yapılacak olan sentetik çim saha işini almak isteyen firma sahiplerin belediyenin internet sitesinden gerekli bilgileri alabileceklerini belirtildi.



Maraş Gündem



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura