16 / 04 / 2024

Manavgat Devlet hastanesi ek binası açıldı!

 Manavgat Devlet hastanesi ek binası açıldı!

Antalya'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun toplu açılış yapacağı törenin yanı sıra Manavgat'ta da tören yapılacağını söyleyen Devlet Hastanesi Başhekim Mehmet Çınar, "Manavgat'a böylesi bir ek hizmet binasına ihtiyacı vardı. TOKİ tarafından yapılan ve Manavgat Belediyesi tarafından iskanı alınan ek binamız bugün hizmete giriyor. Benzer yatırımların artması dileğimle, bu hayra vesile olanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



Toplam 100 yataklı ek binanın ilçe için yeterli olmadığını da sözlerine ekleyen Başhekim Mehmet Çınar, "Mevcut hastane binamız pek çok açıdan Sağlık Bakanlığı'nın son dönemde uyguladığı projelere uymamakılması geyapılarak elden geçirilecek ve tadilatları ' yapılacak. Özellikle poliklinik, acil servis ve ameliyathanelerin j la beraber, tadilat yapılması gerekiyor. Planlamalar bakıma girmesi gerekiyor. Ek bina ile gelen 100 yatak ile beraber yatak sayımız 275'e yükseliyor ancak bu Manavgat için yeterli değil. Yeni projelerimiz olacak" diye konuştu. 



Başhekim Çınar, hastanenin otopark sorunu ile hastane karşısında bulunan ağaçlık bölgenin değerlendirilmesi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin ile görüştüklerini, hasta ve hasta yakınlarının dinlenebileceği bir park alanının yapılabileceğini de sözlerine ekledi.


Antalya Ekspres Gazetesi