29 / 03 / 2024

Manavgat Belediyesi, Sorgun Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları başlattı!

Manavgat Belediyesi, Sorgun Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları başlattı!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesini Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.


Manavgat  Belediyesi, Sorgun Mahallesi Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım, refüj düzenlemesi ve alt yapı çalışması başlattı. 


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, Sorgun Mahallesi'ni Kemer Caddesi'nden Side'ye bağlayan yolun, daha önce tek şerit olarak imar planına uygun olmayan şekilde kullanıldığını bildirdi. 

Mevcut düzenlemeyle yolun imar planına uygun hale getirilerek bölünmüş yol olarak yeniden düzenleneceğini belirten Sözen, şöyle konuştu: "Çalışmalarda 1 kilometre uzunluğundaki yolun kenarlarına yatay otoparklar oluşturulacak. Yol çalışmaları devam ederken kaldırım kenarlarından yağmur suyu drenaj hattı yeni yapılarak, yağmur sularının denize deşarjı sağlanacak. Kemer Caddesi'nde engelli vatandaşlarımız da unutulmayarak onlara yönelik yaya geçitleri ve iniş çıkışlara yer verilecek. Tüm işler tamamlandıktan sonra ise aydınlatma sistemleri yerleştirilerek asfaltlama çalışmaları da yapılacak."


Hürses