25 / 04 / 2024

Konya 2017'de emlak sektöründe ilk sıralarda yer almayı hedefliyor!

Konya 2017'de emlak sektöründe ilk sıralarda yer almayı hedefliyor!

2017 yılı gayrimenkul ve emlak sektörüne canlandıracak proje ve işbirliklerin sağlanılacağım ve 2017 olarak Konya konut satışında Türkiye'de ilk sıralarda yer alması hedef olarak belirlendi.


KTO ve KOMUT işbirliği ile Konya'nın önde gelen firmalarıyla bir araya gelindi KTO ve KOMÜT İşbirliği ile Konya'nın önde gelen firmalarıyla bir araya gelindi. Toplantıya KTO Başkam Selçuk Oztürk ve KOMÜT Başkam Ekrem Demirci öncülüğünde Konya'ya yabancı yatırımcıları Konya'ya getirmek için çalışmalar başlatan birçok firmanın temsilcileri katıldı. 


Katılımcılar Arap yatırımcıların ilgisini çekecek proje üretme konusunda istişare yaptı. Bunun yanı sıra Konyalı olup Türkiye'nin diğer illerinde yaşayan Konyalı yatırımcılar ile bir araya gelmek ve Konya'da gayrimenkul yatırımı yapmaları için görüşmelerin başlatılmasına karar verildi. TUYAP Gayrimenkul Fuarı'nı destekleyeceklerini bu yıl daha canlı ve faydalı bir fuar organize edilmesi adına katılımları gerçekleştireceklerini dile getirdiler. 


2017 yılı gayrimenkul ve emlak sektörüne canlandıracak proje ve işbirliklerin sağlanılacağım ve 2017 olarak Konya konut satışında Türkiye'de ilk sıralarda yer alması hedef olarak belirlendi. Uzun görüşmeler sonunda Konya'mn gelişimi ve reklamı için önemli kararlar da alındı.


Anadolu'da Bugün