23 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi, parsel ve arsa satış ihalesinden 4 milyon 528 bin TL kazandı!

Kocasinan Belediyesi, parsel ve arsa satış ihalesinden 4 milyon 528 bin TL kazandı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ürettiği parsel ve imar karşılığı edindiği konutları 2886 Sayılı İhale Kanunu’ na göre Meclis Salonu’ nda Encümen huzurunda düzenlenen ihaleyle satışa çıkardı...


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, parsel ve konut satışından elde edilen gelirin hizmet olarak Kocasinan’a geri döneceğini söyledi.


Kocasinan Belediyesi, ürettiği parsel ve imar karşılığı edindiği konutları 2886 Sayılı İhale Kanunu’na göre Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda düzenlenen ihaleyle satışa çıkardı.


Kocasinan Belediyesi’nin düzenlediği toplam 16 parsel, fırın, sosyal tesis ve konut ihalesine çok yoğun katılım oldu. İhaleye katılan vatandaşlar Meclis Salonu'yla balkonunu doldurdu. Başkan Bekir Yıldız, parsel ve konut alan herkese hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Daha sonra bir sosyal tesis, fırın yeri, parsel ve konutun satış ihalesine geçildi. Katılımcıların kıran kırana pey sürdüğü ve çok çekişmeli geçen ihalede 2 parsel ve fırın yeri alıcı çıkmayınca ihaleden çekilerek salı günleri yapılan Encümen huzurunda pazarlığa bırakıldı.


Kocasinan Belediyesi, düzenlediği bu parsel ve arsa satış ihalesinden toplam 4 milyon 528 bin TL gelir elde etti.



Maraş Gündem



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura