29 / 03 / 2024

Kocaeli Valilik Kompleksi Kasım'da hizmete girecek!

Kocaeli Valilik Kompleksi Kasım'da hizmete girecek!

2012 yılının ortalarında da temelleri atılan Valilik Kompleksi’nde sona gelindi. Kocaeli Valilik Kompleksi Kasım'da hizmete girecek.


Mevcut Valilik binasının yetersizliğinden dolayı Ercan Topaca’nın göreve gelir gelmez çalışmaları başlattığı ve 2012 yılının ortalarında da temelleri atılan Valilik Kompleksi’nde sona gelindi. Kapanan Kocaeli İl Özel İdaresi tarafından 2012 yılında İzmit Körfez Mahallesi D-100 Karayolu kenarında bulunan eski Köy Hizmetleri’ne ait arsada yapımına başlanan kompleksin kasım ayında hizmet vermeye başlaması bekleniyor. 19 bin 500 metrekare inşaat oturum alanı ve 46 bin 660 metrekare inşaat alanı bulunan kompleks, il müdürlükleri hizmet binası ve kapalı otopark olmak üzere 3 yerleşkeden oluşacak.

 

SON BAYRAMLAŞMAMIZ

Ercan Topaca’nın projeyi başlatmasının ardından özellikle muhalefet partilerinin maliyeti nedeniyle çeşitli eleştiriler yaptığı kompleksle ilgili hummalı bir çalışma yürürken, yeni Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun bir süre mevcut binada görev yapacağı, daha sonra ise bu komplekse taşınacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Ercan Topaca, ağustos ayında kutlanan Ramazan Bayramı’nda personeline yönelik, “Bu binada son bayramlaşmamız. İnşallah bir sonraki bayram yeni binamızda bayramlaşırız” ifadelerini kullanmıştı.

 


Manşet Kocaeli



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri