24 / 04 / 2024

Kepez Belediyesi Ahatlı'ya semt pazarı yapıyor!

 Kepez Belediyesi Ahatlı'ya semt pazarı yapıyor!

Antalya Kepez Belediyesi, mülkiyet, imar problemlerini çözerek gecekonduların yerine modern binaların inşa edilmesini sağladığı Ahatlı Mahallesi' nin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideriyor...



Antalya Kepez Belediyesi, mülkiyet, imar problemlerini çözerek gecekonduların yerine modern binaların inşa edilmesini sağladığı Ahatlı Mahallesi'nin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gideriyor.


Doğalgaz ile elektrik iletim hatlarının yer altına alınması ve internetle ilgili kazı çalışmaları sonucu mahallenin bozulan yollarının, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasıyla modern hale getirildiği belirtilirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahalledeki asfalt çalışmasını, Mayıs ayı içerisinde tamamlamayacağı kaydedildi.


Ahatlı Mahallesi'nin son olarak semt pazarı talebi karşılandığı, Başkan Hakan Tütüncü’nün seçim kampanyası döneminde Ahatlı Mahallesi'ni ziyaretinde açık semt pazarı sözünün yerine getirildiği belirtildi. Fen İşleri Müdürlüğünün, 3137 Sokak'ta 3 bin metrekarelik alanı açık semt pazarı olarak düzenlediği, pazarın zemininin 45 ton sıcak asfaltla kaplandığı ifade edildi. Tezgahların konulacağı yerlerin çizgilerinin çizilmesi, tuvaletlerinin inşası ve pazarcı esnafının kura çekiminin yapılmasından sonra semt pazarının, Ahatlı Mahallesi sakinlerine hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.



Hürışık Gazetesi