28 / 03 / 2024

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamamlanacak!

 Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Alanındaki en büyük projeolarak gösterilen Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.


Kemalpaşa Belediyesi, İzmir'e yeni bir cazibe merkezi daha kazandırıyor. Alanındaki en büyük projeolarak gösterilen Göl Park'ın yıl sonuna kadar tamamlanması amaçlanıyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, göl dahil 650 bin metrekare alanda çalışma yaptıklarını söyledi.


Kemalpaşa'yı Ege'nin incisi haline getireceklerini dile getiren Uğurlu "Torbalı yolu üzerinde bulunan ve şehir merkezine 2 kilometre uzaklıkta olan Göl Park'ta yeşil alan, 3,9 kilometrelik yürüyüş yolu, amfi tiyatro, iskeleler, çocuk oyun alanları, mescit, balık restoran ve 7 adet büfe yer alacak" dedi.


YAPAY DEĞİL DOĞAL GÖL


 

Uğurlu, proje ile İzmir'in yeni bir cazibe merkezi kazanacağını sözlerine ekledi. Göl'ün yapay bir göl olmadığını, doğal bir göl olduğunu belirten Başkan Uğurlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Belediye olarak yaptığımız her çalışmada ilçemizin en az 10 yıl ilerisini düşünerek hareket ediyoruz. Gölün giriş kısmında bulunan 70 dönümlük bir arazinin bu iş için uygunluğu söz konusuydu ancak biz göl dahil bu alanı 650 bin metrekareye dönüştürdük. Göl etrafında yürüyüş alanları, rıhtım ve benzeri çalışmalar yapıp gölün doğallığını bozmadan projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz."


HALKIN BEKLENTİSİNİ DİKKATE ALIYORUZ"


 

Halkın beklentileri, ilçenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak proje yaptıklarını belirten Başkan Uğurlu, "Bizim için halkımızın beklentisi ve ilçemizin ihtiyacı en önemli faktörler arasında yer alıyor. Hizmetlerimizi halkımızın beklentilerine göre sıraya koyuyoruz. İlçemizin ihtiyacına göre öncelik veriyoruz. Bu doğrultuda çalıştığımız için çalışmalarımız hem ilgi görüyor hem de her şeyi ile Kemalpaşa'mıza uyum sağlıyor" diye konuştu. İzmir'de en icracı belediye olduklarını vurgulayan Başkan Uğurlu, "Borçlu bir belediye devralarak görevimize başladık. Allah'a hamdolsun şu an borcumuz yok ve kasamızda halkımıza hizmet verecek kadar paramız var. Bu çalışmaları yaparken da doğruluk ve hizmet en temel prensibimiz oldu" dedi.



Yeni Asır




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri