25 / 04 / 2024

Kayseri Yenibağlar Caddesi'nde yol çalışmaları tamamlandı!

 Kayseri Yenibağlar Caddesi'nde yol çalışmaları tamamlandı!

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yukarı Talas’tan ve Tut kavşağından akan trafiğin Mevlana Mahallesine alternatif girişi olan Yenibağlar Caddesinde yol genişletme ve modernizasyonda sona geldiklerini söyledi...



Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, Tablakaya Mahallesi Yenibağlar Caddesindeki yol genişletme ve modernize çalışmalarında sona geldi. 


Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yukarı Talas’tan ve Tut kavşağından akan trafiğin Mevlana Mahallesine alternatif girişi olan Yenibağlar Caddesinde yol genişletme ve modernizasyonda sona geldiklerini söyledi. Başkan Yıldırım, nüfusun yoğun olduğu Mevlana Mahallesine değişik güzergahlardan alternatif bağlantıları önemsediklerini belirterek, “Bu nedenle daha önce iki aracın yan yana geçemediği tek aracın zor geçebildiği Yenibağlar Caddesi artık daha modern bir hale dönüşüyor ve Mevlana Mahallesi ve anayurt bölgesinin alternatif yollarını çoğaltıyoruz. Havanın da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkta gitmesi nedeniyle çalışmalarımıza hız verirken Yenibağlar Caddesi üzerindeki Mehmet Akif Camisinin çevre düzenlemesi de bitme aşamasına geldi” dedi. 


Başkan Yıldırım, daha önce stabilize çalışmaları yapılan yolda otopark ve kaldırım çalışmalarına yaptıklarını kaydederken, bağlantı sokaklarda da otopark yapımının bitme aşamasında olduğunu ifade etti. 


 

Bugün




Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura