18 / 04 / 2024

Kayseri Çok Amaçlı Spor Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

 Kayseri Çok Amaçlı Spor Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kayseri 'nin Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesi 'nde yaptırılacak olan çok amaçlı sosyal ve spor tesisinin temel atmasıyla park ve çevre düzenleme çalışması törenle yapıldı.



Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesi'nde yaptırılacak olan çok amaçlı sosyal ve spor tesisinin temel atmasayla park ve çevre düzenleme çalışması törenle yapıldı. Törene AK Parti Milletvekilleri Ismail Tamer, Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Incesi Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti Il Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Ilçe Başkanı Timur Barlas, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada Tınaztepe Mahallesi'nin, Bel-Sin bölgesi ile organize sanayi arasında tampon bölge oluşturduğunu, modern mimari yapıları ve yollarıyla altyapı sıkıntısı bulunmadığını söyledi. Büyükkılıç, “Eski asfalt şantiyesinin bulunduğu alanda, büyük ölçekli ve çok amaçlı bir park inşa edilecektir. Bu park içerisine de sosyal ve spor tesisi inşa edilecektir. Bu parkın toplam alanı 20 bin metrekare olup sosyal ve spor tesisin ise 6 bin 500 metrekaredir. Parkımız çok büyük ölçekli olup her kesime ve her yaş grubuna hitap edecektir. Bolca ağaçlandırılacak alanda, internet üzerinden güvenlik kameraları bulunacak. Tesiste spor salonu, 250 metrekarelik havuz, 200 kişilik tribün, dinlenme yeri, kafeteryalar ve internet odası olacaktır. Baharevi, engelli eğitim merkezi, sağlık kontrolü için revir, meslek edindirme kursları için dört derslik ve idare odalarının yer alacağı tesis, zemin artı iki katlı olacaktır.” dedi.


Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından birlikte düğmeye basılarak, temele ilk harç koyuldu. Törende ayrıca Başkan Büyükkılıç ve protokoldekiler, davetlilerle bölge halkına Melikgazi Belediyesi'nin geleneksel aşure ikramında bulundu.


E Haber




Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura