28 / 03 / 2024

Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu temizleniyor!

 Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu temizleniyor!

Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu temizleniyor. 12 Ekim 2014, Pazar günü Saat 14:00'da bu bölgede bulunan çevre site sakinleri olarak bu gidişe bir dur diyoruz. Konuya kamuoyunun dikkatini çekmek için toplanıyor ve mahallemizi, sokağımızı yıkıyoruz.


Küçükçekmece İlçesi sınırları içerisinde yer alan "Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu" zaman içerisinde biten konut projeleri nedeniyle yüksek nüfus barındıran bir yaşam alanının tam ortasında kalmıştır.


Tesis, yaydığı koku ve sinek üremesine zemin hazırlaması dolayısıyla insan sağlığını tehdit etmekte ve yaşamı zorlaştırmaktadır.


Buraya gelen çöp kamyonları asfalt yola kirli sıvılar bırakarak yine koku ve mikrop oluşmasına neden olmaktadır.


Küçükçekmece Belediyesi ve  İstanbul  Büyükşehir Belediyeleri’nin işbirliği yaparak, en kısa zamanda 'Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu'nu transfer etmeleri gerekmektedir.


12 Ekim 2014, Pazar günü Saat 14:00'da bu bölgede bulunan çevre site sakinleri olarak bu gidişe bir dur diyoruz. Konuya kamuoyunun dikkatini çekmek için toplanıyor ve mahallemizi, sokağımızı yıkıyoruz.


Yapilacak aktivitede;


Küçükçekmece Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu önünde kova ve fırçalarımızla toplanıyor, su ve sabunla çevre temizliği gerçekleştirerek basın bülteni okuyoruz.


"Mahallemizi temizliyoruz, evimize sahip cıkıyoruz!"


Halkalı Atakent Mahallesi, İstanbul Sarayları, Bosphorus City, İstanbul Lounge ve Soyak Evostar Site Sakinleri Ortak Platformu




Tarih: 12 Ekim 2014 Pazar

Saat: 14:00

Yer: Küçükçekmece - Halkalı Katı Atık Aktarma İstasyonu Önü