19 / 04 / 2024

Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı!

Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı!

Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “ Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri ” düzenlenen törenle hizmete açıldı...


Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Kentteki tarihi yapıları restore ederek ayağa kaldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, son olarak Tarihi Gürsu Su Değirmeni’ni de restore etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu halkının buluşma ve huzur noktası olacak tarihi binanın Bursa’da açılan 32. sosyal tesis olduğunu söyledi. Kaybolmak üzere olan bir tarihi eseri daha restore edip halkın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Altepe, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gürsu’muza, insanımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise, “Bursa ve Gürsu’da, ilçelerde değişim ile gelişim dönemi hızlanmıştır. Açılan tesis nedeniyle Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah her şey daha güzel olacak” ifadelerini kullandı. 

 

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız da, ilçelerine kazandırılan, misafirlerin ağırlanabileceği nezih mekan nedeniyle Başkan Altepe’ye minnettar olduklarını söyledi. 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve diğer protokol üyeleri konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesip, tesisleri gezdi.

 

230 metrekare alana sahip değirmende; 80 ve 50 metrekare alana sahip 2 adet sergi salonu, 30 ve 57 metrekare alana sahip 2 adet yemek salonu ve 31 metrekare alana sahip 1 adet çok amaçlı salon bulunuyor.


TOKİ Haber 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016