28 / 03 / 2024

Göztepe Urla Tesisleri 13 Ağustos'ta hizmete açılıyor!

 Göztepe Urla Tesisleri 13 Ağustos'ta hizmete açılıyor!

Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı. Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda.



Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Göztepe, Kızılcahamam'da hazırlıklarını sürdürürken, Urla'daki yeni tesislerin hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor


24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda. Antrenman sahalarını aydınlatacak direklerin montajı bile tamamlandı.  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'ne ait birçok işçi tesisin çevre düzenlemesi işi yoğun bir şekilde mesai yapıyorlar.


Sepil'in odası bölündü


Daha önceden eski başkan Hüseyin Altınbaş döneminde kararlaştırılan plana genelde sadık kalan ancak birkaç değişiklik isteyen Mehmet Sepil'in ilk isteği gerçekleştiridi. Kendisi için ayrılan odayı büyük bulan Sepil, odanın bölünmesini ve diğer çalışanlar için de bir oda çıkarılmasını istemişti. Sepil'in bu isteği gerçekleşti ve başkanın odası cam bölmelerle küçültülerek istediği şekle getirildi.


Duşlar tuvaletler hazır


Tesiste futbolcuların ve teknik heyetin kalacağı odalarda çalışmalar sona erdi. Her futbolcunun tek başına kalacağı ve bu anlamda Türkiye'de ilklerden biri olacak odalarda tuvaletlerde sifonların üzerinde bulunan Göztepe logoları dikkat çekiyor. Aynı zamanda duşların da monte edilip odaların hazır hale getirilmesi çalışmaların ne kadar hızlandığını gösteriyor.


Saha çizgileri çekildi


Türkiye'nin en kaliteli çimlerinden birini tesislerine getiren Göztepe'de uzun zaman süren ve hala devam eden çimlere bakım çalışmalarının ardından açlışın yaklaşmasıyla saha çizgileri de çekildi.


Açılış 13 Ağustos


Tesislerdeki çalışmanın kısa sürede bitirileceğini ve temizliğe geçileceğini belirten tesisi yapan firma olan Bor Yapı'dan Hakan Yenigün, hummalı bir temizliğin ardından ofis eşyaları, yataklar, v.b eşyaların yerleştirileceğini ve tesisin 13 Ağustos'taki dev açılışa hazır hale getirileceğini ifade etti. 13 Ağustos'ta başta Fatih Terim olmak üzere Türk futbolunun birçok önemli isminin katılması beklenen dev açılışın ardından kamptan dönen futbolcuların, 15 Ağustos'ta kendi tesislerinde çalışmaya başlayacağı bildirildi.


Yelken Şubesi de Urla'ya


Levent Marina da hizmet vermeye çalışan Göztepe Yelken Şubesi, Göztepe Urla Kamp Tesisleri İnşaatının önündeki alana taşınıyor. Futbol takımı için yapılan tesislerin hemen karşısında denize sıfır alanda çalışmalar yoğun bir şekilde başladı.



Gazete Yenigün