29 / 03 / 2024

Galatasaray'ın Riva projesi tanıtılacak! Detaylar belli oldu!

 Galatasaray'ın Riva projesi tanıtılacak! Detaylar belli oldu!

YENİ projenin tanıtımı için başkan Özbek 12 metrekarelik bir maket hazırlatırken bugün yapılacak mali genel kurulda bu maket tüm üyelerin görebileceği bir yerde sergilenecek ve detayları paylaşılacak.


Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.


MALİ açıdan bir hayli zor günler yaşayan ve UEFA’dan da bir yıl Avrupa kupalarından men cezası alan sarı-kırmızılılarda her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti...


YENİ projenin tanıtımı için başkan Özbek 12 metrekarelik bir maket hazırlatırken bugün yapılacak mali genel kurulda bu maket tüm üyelerin görebileceği bir yerde sergilenecek ve detayları paylaşılacak. Ancak projenin detaylarını ise başkan Özbek üyelere tek tek anlatırken kulübün geleceğinin de bu projede olacağının altı çizilecek.


SARI-kırmızılıların bugün mali kongre ile birlikte tartışmaya başlayacağı Riva projesinin detaylarına ise VATAN ulaştı.. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak. Bu arazinin imara açılması ile birlikte boş durumdaki Riva arazisi kulübe nakit akışı sağlamaya başlayacak. Dursun Özbek ve yönetiminin ilk yaptığı incelemelerde projenin sonuçlandırılması ile G.Saray Kulübü 500 milyon dolar yani 1 milyar 430 milyon TL’yi kasasına koyacak. İşte detaylar:


ALTYAPIDAN SONRA A TAKIMDA RİVA'YA TAŞINABİLİR

 

VİLLA: Tam 288 bin metrekarelik alana inşa edilecek yüzlerce villanın satışı ile birlikte ilk etapta sarı-kırmızılıların kasası rahatlayacak. Bu villalar arasında ayrıca sürekli olarak G.Saray’ın mülkü olarak kalacak ve kulüp tarafından kiralanacak evler de yer alıyor.

 

TİCARİ ALAN: 23 bin 500 metrekarelik bir alanda yapılacak ticari mekanlar bölümünde hem satılık hem de kiralık dükkanlar ve iş yerleri bulunacak.

 

OTEL: Kulübün Mecidiyeköy’deki otelinin ardından bir otelin de buraya yapılması planlanırken otel ise 5 bin 220 metrekarelik bir alana sahip olacak.

 

OKUL: Eğitim alanı olarak Riva arazisinin 8 bin 500 metrekarelik bölümü ayrılırken burada çeşitli yatırımlar yer alacak.

 

FUTBOL KAMP TESİSİ: Yönetimin en önemli projelerinden biri de sarı-kırmızılı kulübün futbol takımını buraya taşımak. 4 bin 200 metrekarelik alan futbol takımı için ayrılırken bu tesislerin bitmesinin ardından önce G.Saray Futbol Akademisi buraya taşınacak. Daha sonra ise Metin Oktay Tesisleri’nde geliştirilecek projeye göre A takımının da buraya taşınması gündemde.


Vatan/ Yalımcan SARPYEL



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri