29 / 03 / 2024

Elazığ'daki Kültür Park açılış için hazırlanıyor!

Elazığ'daki Kültür Park açılış için hazırlanıyor!

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarıyla Kültür Park'ı açılışa hazırlıyorlar.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak olan Kültür Park, yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı, göleti, camisi, spor kompleksi, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet yolları, ikiz lokantası, kafeteryaları, seyir terası, otoparkı, festival alanı ve gül bahçeleriyle hizmete sunulmak üzere artık gün sayıyor.


Kültür Park'ta çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çim seriminden, ağaç dikimine, kaldırım parke taşı döşemesine kadar pek çok çalışma hummalı bir şekilde gerçekleştiriliyor.


Bölgenin en büyük dinlenme alanına sahip olacak Kültür Park’ta yürütülen çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ekiplerin 18.421 adet ağaç ve süs bitkisi ile 95 bin metrekare alanda çim serimi gerçekleştirdiğini belirtti.


TOKİ Haber



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016