29 / 03 / 2024

Bursa Akçağlayan'a mahalle konağı yapılıyor!

Bursa Akçağlayan'a mahalle konağı yapılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı...



Yıldırım Belediyesi tarafından Akçağlayan Mahallesine mahalle konağı yapılıyor.


Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar ile vatandaşlar katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Akçağlayan Bahçelievler Projesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. 2004 yılından bu yana Yıldırım ilçesinde büyük ve örnek hizmetlere imza attıklarını belirten Keskin, “10 yıl boyunca gece gündüz demeden Yıldırım ilçesinin başarı çıtasını en yukarıya taşıdık. Sayısız ödüller kazandık. Bundan sonraki isteğim, göreve gelecek diğer arkadaşlarımızın da aynı hedefte olmasıdır” dedi.


Başkan Keskin, törene katılan vatandaşlardan büyük ilgi görürken, Akçağlayan Mahalle Muhtarı Veli Yalçındağ, 10 yıldır mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti.


Akçağlayan ve Çevre mahalle sakinlerine hizmet verecek olan Akçağlayan mahalle konağı bünyesinde, YIL-MEK kurs sınıfları, çok amaçlı toplantı salonu, muhtarlık, sağlık ocağı ve taziye evi bulunuyor.



Olay