19 / 04 / 2024

Bolu Kent Meydanı törenle hizmete açıldı!

 Bolu Kent Meydanı törenle hizmete açıldı!

Bolu Belediyesi tarafından 19 bin metrekarelik alanda oluşturulan Kent Meydanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve binlerce vatandaşın katılımıyla açıldı...



Bolu Belediyesi tarafından 19 bin metrekarelik alanda oluşturulan Kent Meydanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve binlerce vatandaşın katılımıyla açıldı.


10 yıldan bu yana kentin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Taksim Meydanı’nın iki katı büyüklüğünde yapılması planlanan Kent Meydanı’nın 19 bin metrekarelik bölümünü tamamladı. Çalışmalar sonucu yepyeni bir görünüme kavuşan ve 131 bin metrekarelik çalışmanın tamamlanmasıyla 300 bin kişiyi bir araya toplaması beklenen Kent Meydanı’nın açılışı için görkemli bir tören düzenlendi. Törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, ilçe belediye başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.


Göreve geldiği 10 yıldan bu yana Bolu’ya yapılan eserlerin Alaaddin Yılmaz değil, Bolu’nun eserleri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bugüne kadar sizlerin desteğiyle içme suyundan parklara, altyapı çalışmalarından spor tesislerine kadar birçok projelere imza attık. Yenileri de yolda. Bugüne kadar yapılanların hiçbiri Alaaddin Yılmaz için değil, Bolu için yapılmıştır. 10 yıl meclis üyeliği yaptım. 10 yıldır da belediye başkanlığı yapıyorum. Sizlerden ustalık dönemi için yeniden destek bekliyorum. Bolu çok daha iyi noktalara gelecek” diye konuştu.


Konuşmaların ardından vatandaşların alkışları eşliğinde protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek Kent Meydanı’nın açılışı yapıldı.



Milliyet




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri