26 / 04 / 2024

Bilecik Şehirlerası Otobüs Terminali 2015'te hizmete açılacak!

 Bilecik Şehirlerası Otobüs Terminali 2015'te hizmete açılacak!

Bilecik Şehirlerası Otobüs Terminali'nin yapımına başlandı. İstanbul-Adapazarı Çevre Yolu inbayırı Mevkii'nde betonarme ve çelik yapım tekniği birlikte kullanılarak inşa edilecek olan otogarın hafriyat çalışmaları başladı...



Bilecik Şehirlerası Otobüs Terminali'nin yapımına başlandı. İstanbul-Adapazarı Çevre Yolu inbayırı Mevkii'nde betonarme ve çelik yapım tekniği birlikte kullanılarak inşa edilecek olan otogarın hafriyat çalışmaları başladı. 7 bin metre kare alan üzerine yapılacak olan ve Bilecik için büyük bir yatırım niteliğinde olan şehirlerarası otobüs terminalinde, 30 tane işyeri bulunacak. Bilecik esnafını da ana yola indirecek olan ve şehrin ticaret hayatına canlılık kazandıracak otogar projesi ile Bilecik tanıtım ve turizm anlamında büyük bir imkan elde etmiş olacak. 

Proje kapsamında şehirler arası otobüs terminali yanında yapılacak olan Yöresel Ürünler Çarşısı'nda da Bilecik hanımları, yaptıkları yöresel gıda ürünleri ile Bilecik'e özgü hediyelik eşya satışlarını yaparak, aile bütçelerine katkı sağlamış olacak. Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, 2015 yılının ilk aylarında açılacak. 


Günboyu