23 / 04 / 2024

Ankara 8. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı başladı!

 Ankara 8. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı başladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İNFO Fuarcılık şirketine gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Fuar alanı konusunda gerçekten Ankara için üzüntü içindeyiz. Nasip olursa fuar alanının yapımına önümüzdeki aylarda başlamış olacağız. İnşallah önümüzdeki sene fuarlarımızı yeni alanımızda yapmaya başlarız” dedi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 8. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı'nın açılışını yaptı. Açılışa Gökçek’in yanı sıra Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, ATO Başkanı Salih Bezci ile bürokratlar katıldı.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İNFO Fuarcılık şirketine gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar için teşekkür ederek başladığı konuşmasında,  “Fuar alanı konusunda gerçekten  Ankara  için üzüntü içindeyiz. Nasip olursa fuar alanının yapımına önümüzdeki aylarda başlamış olacağız. İnşallah önümüzdeki sene fuarlarımızı yeni alanımızda yapmaya başlarız” dedi. 


Fuar alanının Ankara için zaruret olduğunu vurgulayan Başkan Gökçek, fuarları çok faydalı gördüğüne dikkat çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Pek çok belediye başkanı fuar gezer ama herhalde dünyada en çok fuar gezen belediye başkanı benim. Fuarlar insanın ufkunu açar. Şu anda Ankara’nın güzelliği bir çok tarafta konuşuluyor. Ankara çok sayıda kent için örnek hale gelmişse bunun en büyük nedeni bu fuarlardan yaralanarak yapmış olduğumuz icraatlar.


Ben bu fuardan da mutlaka yaralanacağımızı, yeni yeni ürünlerle tanışacağımızı ve tanıştığımız bu ürünleri Ankara’ya kazandırmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizi ümit ediyorum.   


Ankara da olsun  İstanbul  da olsun özellikle belediyecilik üzerine açılan fuarlar daima Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve personelini alışveriş yapmaya bekler.


Her seferinde bu tip fuarları gezdik, hoşumuza gidenleri seçtik, yasal prosedürü yerine getirerek alacaklarımızı aldık ve onları da Ankara’ya kazandırdık.”


Başkan Gökçek,  daha sonra büroratları ile birlikte, iş makinaları, çeşitli dizaynlarda belediyelerin faaliyetlerinde kullanılmaya uygun binek araçları, prefabrik konutlar, kent mobilyaları, park oturma grupları, jimnastik aletleri, çocuk oyun grupları, led aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemesinde kullanılabilecek çok sayıda malzemenin sergilendiği fuar alanını gezerek, esnaftan bilgi aldı.


Ankara Büyükşehir Belediyesi