16 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'de nikah ve düğün salonu hizmete açılıyor!

 Adana Yüreğir'de nikah ve düğün salonu hizmete açılıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde Nikah Salonu ve Düğün Salonu hizmete açılıyor. Yeni yapılan Kültür Merkezi'nin içerisinde hizmete açılacak olan Nikah Salonu ve Düğün Salonu'ndan vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek...



Adana'nın Yüreğir ilçesinde Nikah Salonu ve Düğün Salonu hizmete açılıyor. Yeni yapılan Kültür Merkezi'nin içerisinde hizmete açılacak olan Nikah Salonu ve Düğün Salonu'ndan vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Amacımız vatandaşlarımızın yaşamlannı kolaylaştırmak ve onlara hizmetin en iyisini sunmaktır." dedi. 


Yüreğir Kültür Merkezi'nin alt katında hizmete açılacak olan nikah salonu ve düğün solunun Yüreğirli vatandaşlara ücretsiz olarak tahsis edeceklerini Çelikcan "Yüreğir'de 5 yılda çok önemli ve kalıcı hizmetler yaptık. 11 Kültür Evi, 11 Taziye Evi, Adana'nın en büyük Kültür Merkezi'ni tamamladık. Bunlar Yüreğir halkına kazandırdığımız önemli projelerimizdir. Bunun yanı sıra Yüreğir'de gerçek Kentsel Dönüşüm çalışmasını biz başlattık. 9 ayrı bölgede çalışmamız sürüyor. 62 adet yeni hizmet aracı aldık. Yüreğir tarihinde en fazla asfalt çalışmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Yüreğir'in ilk kapalı semt pazarını tamamladık. Yakında hizmete açacağız/şeklinde konuştu. Yüreğir Nikah Salonun ve Düğün Saionu'nun yakında hizmete açılacağını belirten Çelikcan, " Vatandaşlarımız 300-400 kişilik düğünlerini ücretsiz olarak yapabileceklerdir. " dedi. 


Günboyu Gazetesi 





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler