29 / 03 / 2024

Kağıthane Ofis Park 12 soruda aydınlanıyor! Metrekaresi 4 bin dolara ofis!

 Kağıthane Ofis Park 12 soruda aydınlanıyor! Metrekaresi 4 bin dolara ofis!

Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş tarafından Avrupa Yakası Kağıthane'de konumlandırılan Ofispark projesinde maksimum metrekare birim fiyatı 4 bin 250 dolar olarak belirlendi...


1-Projenin adı;Tekfen Kağıthane OfisPark 

2-Lokasyonu;Kağıthane, İstanbul

3-Yapımcı firma; Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş

4-Fiyat aralığı;Satışa sunulan bağımsız bölümlerin konum ve büyüklüklerine göre değişmekte olup, belirlenen fiyat aralığı $4000 - $4.250/m2’dir. Satışa sunulan ofislerin kısımların %75’isatılmıştır. Kiralama için belirlenen ofis bölümlerinin kira aralığı 22-25 USD/m2dir.

5-Ofislerin alanları;260-1.500 m² arasında değişen kiralanabilir ofis katlardan oluşuyor.

6-Ayırt edici özelliği;Hayatın ritminden kopmadan çalışmak isteyenler için tasarlanmış bir iş merkezi projesi olan Kağıthane OfisPark, gelişen ulaşım altyapısı ve kent merkezine yakınlığının sağladığı avantajlarla yakın dönemde büyük bir dönüşüm süreci içine girmesi beklenen bölgelerden Kağıthane'de hayata geçirildi. 

Tek ve yüksek ofis bloğu yerine bölgenin dokusuna uygun olarak parçalı ve bir avlu etrafında yaşayan yerleşimin tercih edildiği projede, planlama prensibi olarak aynı kotta birleşebilen kat alanları ile geniş ve kullanılabilir ofis alanları yaratıldı. 

"Kâğıthane OfisPark" projesi, gayrimenkul sektörünün önemli uluslararası organizasyonlarından MIPIM'de "Architectural Review Future Project Awards 2009" ödülünü kazandı. 2010 European Property Awards Ticari/Ofis Yapıları Kategorisinde “Higly Commended” (4 yıldız) ödülüne de değer görülen Kağıthane OfisPark projesi,  LEED Gümüş Sertifika Adayı olarak gösterildi. 

Emre Arolat ve ekibi, ülkemizdeki mimarlık faaliyetinin tanıtılması, mimarlığın kamuoyunun gündeminde bulundurulması ve güzel sanatların teşvik edilmesi amacıyla TMMOB Mimarlar Odası adına ve Mimar Sinan’ın anısına iki yılda bir verilen Ulusal Mimarlık Ödülleri 2012’de, “Yapı Dalı Başarı Ödülü” ne Kağıthane OfisPark ile layık görülmüştür.


Kağıthane OfisPark, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 2012 yılında düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘Ofis’ kategorisinde ödül almıştır.


7-Ofis sayısı; 76

8-Toplam arsa alanı; 14,450 m²

9-Toplam inşaat alanı;56.715,24 m²

10-Başlangıç ve bitiş tarihi; Ağustos 2009 - Mart 2012

11-Ödeme koşulları;

12-Projenin mimarı;Emre Arolat Mimarlık  (EAA)

13-Kaç katlı kaç blok;Kağıthane OfisPark projesi’nde, 9 adet bina yer alıyor. Zemin üstü, 4 ila 7 kattan oluşan binaların köprüler ile birbirine bağlanabildiği projede, blokların açıldığı bir avlu yaratılarak, bu avlunun zemin katta yer alacak mağazalar, cafeler ve sosyal donatılar ile birlikte ortak yaşam alanı olarak hizmet vermesi planlandı.

0212 294 48 68

 

www.kagithaneofispark.com