29 / 03 / 2024

Meram'da 1/5000’lik imar planı tamamlandı!

 Meram'da 1/5000’lik imar planı tamamlandı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, cuma sabahları farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor.Başkan Toru, “Şu ana kadar 50 milyon metrekarelik geniş bir alanda 1/5000’lik imar planlarını tamamladık." dedi.


Başkan Toru, “Şu ana kadar 50 milyon metrekarelik geniş bir alanda 1/5000’lik imar planlarını tamamladık. Bu üç mahallemiz de bu planlamaya dahildir. Askı sürecinden sonra 1/1000’lik planları da yapacağız. " dedi.


Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, cuma sabahları farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor.Cuma sabahları farklı mahallelerden cami cemaatiyle kahvaltıda bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bugün de Mehmet Vehbi, Kurtuluş ve Saadet Mahalleleri sakinleriyle buluştu. Meram Belediyesi’ndeki toplantıya Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ile muhtarlar katıldı.


“TÜM TALEPLERE CEVAP VERİLECEK”

Seçimden sonra vatandaşların talepleri doğrultusunda imar planı çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Başkan Toru, “Şu ana kadar 50 milyon metrekarelik geniş bir alanda 1/5000’lik imar planlarını tamamladık. Bu üç mahallemiz de bu planlamaya dahildir. Askı sürecinden sonra 1/1000’lik planları da yapacağız. Planlama çalışmaları bittikten sonra okul, sosyal tesis, sağlık merkezi, yeşil alan ve diğer taleplerinize cevap verebileceğiz” diye konuştu.


Kış mevsiminin çok bereketli geçtiğini hatırlatan Toru, “Kış nedeniyle bozulan asfaltların yamalanması için ekiplerimiz kısa bir süre içinde çalışmalara başlayacak. 2015 yılında inşallah 40 milyon TL’lik asfalt çalışması yapacağız” ifadelerini kullandı.7 Haziran’da yapılacak seçimlerin özellikle Konya açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Toru, “Bu seçimde Konyalılar olarak hep birlikte Başbakanımıza destek olacağız. Özellikle Meram’dan rekor düzeyde oy bekliyoruz” dedi.


“BAŞBAKANIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen de, haziran ayında yapılacak seçimin önemine dikkat çekerek, “Başbakanımıza parti ayrımı yapmaksızın tüm Konyalılar ve Meramlılar olarak sahip çıkmalıyız. Konyamızın öz evladı olan Sayın Başbakanımıza en büyük desteği vermemiz boynumuzun borcudur. Kısa bir süre içerisinde önemli çalışmalara imza atan Belediye Başkanımızı da tebrik ediyorum. Bu çalışmalar birer tohum hüviyetindedir ve en kısa sürede yeşerip büyüyecektir” şeklinde konuştu.


Yeni Haber Gazetesi