29 / 03 / 2024

Turyap'ın Ankara Golfkent'te 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap'ın Ankara Golfkent'te 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak. Turyap Ankara Golfkent projesindeki imarlı arsalar muhammen bedeli 400 Bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.


Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’nda ilk durağı Çankaya Üniversitesi ve Toki Turkuaz Konutları’nda yapımı planlanan Kızılay-Çayyolu Temelli arasındaki yeni metro hattına yakın, konut, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesisine uygun, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında imarlı arsalar bugün satışa çıkıyor.


Türkiye’nin en yeşil projesi özelliğini taşıyan projenin golf sahası, 26 ülkede 160’ın üzerinde yaptığı sahalar ile dünyanın en ünlü golf sahası tasarımcılarından Kevin Ramsey'ın imzası bulunuyor. 


Turyap Ankara Golfkent projesindeki imarlı arsalar muhammen bedeli 400 Bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Müzayede kapsamında muhammen bedelleri 7 milyondan başlayan 825 konut yapımına uygun 5 adet arsa, 762 binden başlayan fiyatlarla tali iş merkezi ve ticari ünite imarlı 10 adet arsa satışa hazırlanıyor. 


Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler önkoşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor. 


Satış şartnamesi için tıklayın



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler