20 / 04 / 2024

TMSF, Kütahya'da 4 gayrimenkul satacak!

 TMSF, Kütahya'da 4 gayrimenkul satacak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, muhammen değeri yaklaşık 195 bin lira olan 4 gayrimenkulü kapalı teklif ve açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu...


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, muhammen değeri yaklaşık 195 bin lira olan 4 gayrimenkulü kapalı teklif ve açık artırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu. TMSF'den yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Beyköy beldesi Kızılkayaaltı mevkisinde bulunan 660 metrekare 3 katlı 6 daireli kargir ev, 300 metrekare büyüklüğünde kargir kümes, 115 metrekare tek katlı ev, 140 metrekare müştemilat ve tarladan oluşan çiftliğin satışı için 21 Ocak'ta ihaleye çıkılacağını bildirdi. 


İhalenin, kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, "İhaleye girmek isteyenler, tekliflerini şartnameye uygun olarak 20 Ocak mesai bitimine kadar gönderebilir" ifadesine yer verildi. Açıklamada, satışla ilgili detaylı bilgilerin "www.tmsf.org.tr" internet sitesinden alınabileceği ifade edildi.


Hürses Gazetesi