19 / 04 / 2024

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi 24 Mart'ta!

 Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi 24 Mart'ta!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...



Kayseri Talas Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar üzerine yap-İşlet modeline göre 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince 24/3/2014 Pazartesi günü Belediye Meclis Salonunda, Encümen huzurunda kapalı teklif usulü ile kiraya verilmesi için ihaleye çıkartılmıştır.


İŞİN NİTELİĞİ NEV’İ

İLİ İLÇESİ

MAHALLESİ

CİNSİ

YÜZÖLÇÜM

PAFTA NO

ADA

NO

PARSEL

NO

İHALE

SAATİ

YAKLAŞIK

MALİYET

BEDELİ

GEÇİCİ

TEMİNAT

%3


TİYATRO,  SİNEMA SALONU VE KÜLTÜR MERKEZİ

Kayseri Talas Kiçiköy

Arsa

1924,49 m2

K35D06B2A

1582

6

13:30

4.579.736,27 TL.

137.393,08 TL.


TALAS HAN BUTİK OTEL

Kayseri Talas Tablakaya

Arsa

1911,54 m2

K35DO7A2d

1333

4

14:00

4.270.102,87 TL.

128.103,08 TL.


Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerine,

1 - Yüklenici tarafından belediyemizce yaptırılan mevcut uygulama projesine göre yapılacak yapı ile ilgili gerekli tüm izinlerin alınması ve sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 4 yıl içerisinde inşaatın bitirilerek işletilmesi işini kapsamaktadır.

2 - Yer Teslim Tarihi;

a) Tiyatro, Sinema Salonu ve Kültür Merkezi için sözleşme tarihinin 15 gün sonrası,

b) Talas Han Butik Otel İçin Kayseri Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Bölge Müdürlüğünün proje onayını müteakip yapılacak sözleşme tarihinin 15 gün sonrası yer teslim tarihi sayılacaktır.

3 - Sözleşme tarihinden 15 gün sonra başlamak üzere;

4 - İstekliler, İhale şartnamesini mesai günleri dâhilinde 08.00 ile 12.00 ve 13.00 ile 17.00 saatleri arasında Yenidoğan Mah. Pazar Cad. No: 10 Talas/KAYSERİ adresinde bulunan Kayseri Talas Belediye Başkanlığından 100,00TL (YüzTürkLirası) bedel mukabilinde alabilir.

5 - 2886 sayılı kanunun 6. maddesinde yazılı kimseler ile geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar, doğrudan veya dolaylı olarak ihalelere katılamazlar. Bu yasağa uymayarak ihaleye katılanlar üzerine, ihale yapılmış olsa dahi ihale iptal edilerek geçici teminatı irad kaydedilir. Sözleşme yapılmış olması halinde de sözleşme feshedilerek kesin teminatı irad kaydedilir. Ayrıca belediyemize borcu olanlar ihaleye katılamazlar.

6 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için şartnameye göre hazırlayacakları tekliflerini 24 Mart 2014 Pazartesi günü saat 13.00’e kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne alındı belgesi karşılığında teslim edilecektir.

7 - İhaleye katılacak isteklilerin hazırlayacakları dış zarf aşağıdaki belgeleri içermelidir.

Şartnamede belirtilen örneğe uygun olarak hazırlayacakları teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Bu zarf aşağıda istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.

Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bu mektuplarda şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler reddolunarak hiç yapılmamış sayılır.


İhaleye katılacak istekliler;

A) GERÇEK KİŞİ İSE;

1) Tebligat için kanuni ikametgâh adresini gösterir belge,

2) Vergi Levhası

3) Nüfus cüzdan fotokopisi, (Aslı İdare Yetkilisine ibraz edilirse noter onayına gerek yoktur.)

4) İhaleye iştirak edecek olanın imza beyanı,

B) TÜZEL KİŞİ İSE;

1) Tebligat için Türkiye’de adres beyanı,

2) Vergi Levhası

3) Şirket ortaklarının isimlerini belirtir Ticaret Sicil Gazetesi veya Oda Kayıt Belgesi (Tüzel kişilik vakıf veya dernek ise; Vakıf Senedi veya Dernek Ana Tüzüğü)

4) İhaleye iştirak edecek olanın imza beyanı ve yetki belgesi

C - ORTAK GİRİŞİM HALİNDE; Ortak girişim beyannamesi.

D - Vekâleten iştirak edenlerin vekâlet belgesi ile birlikte vekâlet edenin imza beyannamesi,

E - Geçici teminat mektubu veya geçici teminatın Talas belediyesi veznesine yatırılmış alındı makbuzu yada Talas Belediyesi’nin Halk Bankası Kayseri Sanayi Sitesi Şubesindeki TR53 0001 2009 4890 0007 0000 11 IBAN numaralı hesabına yatırılmış ise banka dekontu.

F - Teknik Personel taahhütnamesi, (İstekli inşaat tamamlanıp işletmeye açılana kadar 1 adet Yüksek mimar veya mimar, 1 adet inşaat yüksek mühendisi veya inşaat mühendisi bulunduracaktır.)

G - 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. maddesi gereğince ihale dışı bırakılma sebeplerinden herhangi birini taşımadığına dair yazılı taahhütname,

H - Teklif sahibinin vergi borcu olmadığına dair Maliyeden alınan belge.

8 - İstekliye ait yapım işine ilişkin veya benzer iş ile ilgili iş bitirme belgesinin noter tasdikli sureti veya aslının İdareye ibraz edilmesi şartıyla İdarece tasdikli suretinin verilmesi veya isteklinin yapım işine ilişkin benzer iş ile ilgili iş bitirme belgesinin olmaması veya isteklinin ticari faaliyetleri arasında yapım işi ile ilgili bir husus bulunmaması halinde inşaatı benzer iş bitirme belgesine sahip olan bir firmaya yaptıracağına ilişkin noter tasdikli alt yüklenici taahhütnamesini vermesi.

9 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

10 - İstekliler ihale konusu taşınmazları, mesai saatleri içinde belediyemiz personeli nezaretinde görebilir.

11 - İdare ihaleyi kısmen veya tamamen yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura