19 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir'de 21 dükkan satışa sunuluyor!

Nidakule Ataşehir'de 21 dükkan satışa sunuluyor!

Nidakule Ataşehir’de yer alan 21 dükkan Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkıyor. Nidakule Ataşehir dükkanları Nidakule Ataşehir’in hemen altında yeni finans merkezinin hemen yanında yer alıyor.


Son başvuruların 18 Aralık 2015 tarihinde kabul edileceği Nidakule Ataşehir’de açık artırma ihalesi 19 Aralık 2015'te saat 11:00 ‘da Nidakule Ataşehir satış ofisinde yapılacak.


Nidakule Ataşehir dükkanları için açık artırma ihalesi 19 Aralık’ta gerçekleşecek. Toplamda 21 adet dükkanın satışa sunulacağı projede son başvurular 18 Aralık’ta kabul edilecek.


İçinde büyük metrekareli alanlar, çevresinde sayısız ofis ve yaşam alanı sunan Nidakule Ataşehir dükkanları Nidakule Ataşehir’in hemen altında yeni finans merkezinin hemen yanında yer alıyor.


Dükkan alanlarının brüt 173 metrekare ile 469 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Nidakule Ataşehir’de fiyatlar minimum 3 milyon 460 bin TL, maksimum 9 milyon 890 bin TL olarak belirlendi.


Açık artırma ihalesine katılmak isteyenlerin geçici teminat bedelini ödemek şartıyla şartnamede belirtilen evraklarla beraber ihale dosyasını Nidakule satış ofisine getirmeleri gerekiyor. Geçici teminat bedelinin ise 100 bin TL ile 250 bin TL arasında olması bekleniyor.


Nidakule Ataşehir Projesi Ticari Ünite İhalesi detayları

Nidakule Ataşehir Projesi Ticari Ünite İhalesi için aşağıda belirtilen adımların, en geç 18/12/2015 tarihi saat: 17:30’a kadar İstekliler tarafından yerine getirilmesi gerekmektedir.

1. Adım: İsteklilerin www.emlakkonut.com.tr web adresinde talep edilen tüm bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bilgiler eksiksiz girildiği takdirde, sistem tarafından müşteri numarası

üretilecektir.

2. Adım: İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: Madde:12)

3. Adım: İstekliler, aşağıda belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını Nidakule Ataşehir Projesi Satış Ofisine

(Barbaros Mahallesi Begonya Sok. No:3 Ataşehir/ İSTANBUL ) teslim etmeleri gerekmektedir.

4. Adım: Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Satış Ofisi yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim

edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 18/12/2015 tarihi saat: 17:30’a kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.

5. Adım: İstekliler, İhalenin yapılacağı 19/12/2015 tarihi saat 11:00’de Nidakule Ataşehir Projesi Satış Ofisinde (Barbaros Mahallesi Begonya Sok. No:3 Ataşehir/ İSTANBUL), yanlarında

ihale bayrakları, kimlikleri, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.


Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler