20 / 04 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 16,9 milyon liralık arsa ve dükkan sattı!

 Kayseri Büyükşehir Belediyesi 16,9 milyon liralık arsa ve dükkan sattı!

Şehrin değişik yerlerinde bulunan, mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar, düzenlenen ihalelerle satışa sunuldu. İhale sonucunda taşınmazlar toplam 16 milyon 905 bin TL' ye satıldı...



Şehrin değişik yerlerinde bulunan, mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar, düzenlenen ihalelerle satışa sunuldu.


Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa sunulan ilk taşınmaz MKP Bulvarı Havaalanı yolu üzerindeki ticaret, konut alanı arsası oldu. Sümer Mahallesi 4817 ada, 1 parselde bulunan 13 bin metrekarelik arsa, 11 milyon 221 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu. Arsayı, 11 milyon 230 bin lira teklif veren Kardelen Ortak Girişimi aldı.


Günün diğer ihalesinde ise Aydınlar'daki 3 bin 153 metrekare arsa için 2 teklif verildi. Kardelen Ortak Girişimi'nin 600 bin lira teklifine karşılık 605 bin lira teklif veren Hasan Koççu ve Ortakları arsanın sahibi oldu. Aydınlar'daki ikinci arsayı ise 1 milyon 175 bin lira teklif veren Kardelen Ortak Girişimi aldı.


KATLI OTOPARK'TAKİ DÜKKANLAR KALE ESNAFININ


Günün son ihalesinde, Gülük Mahallesi'nde bulunan çok katlı otoparkın bodrum ve zemin katlarındaki toplam 51 adet dükkanın tamamı bir bütün halinde 10 yıllığına kiraya verildi. Encümen Salonu'nda açık teklif usülü ile yapılan ihalede, ilk 5 yıl için 486 bin 500 lira muhammen bedel üzerinden yapılan fiyat artışında, Kalepark Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 500 bin lira teklif vererek ihaleyi kazandı.


 

Kırıkhan Olay

 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura