29 / 03 / 2024

Dalaman Belediyesi'nden satılık 24 gayrimenkul! 7.5 milyon TL'ye!

 Dalaman Belediyesi'nden satılık 24 gayrimenkul! 7.5 milyon TL'ye!

Dalaman Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 24 gayrimenkulü ihale ile milyon 544 bin 773 TL olarak satıyor..


Dalaman Belediyesi, 14 arsa ve 10 bağımsız bölümü ihale ile 11 Nisan'da satışa sunuyor. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 7 milyon 544 bin 773 TL olarak belirlendi. 


GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR


Dalaman Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait 24 adet gayrimenkul 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre açık arttırma usulü ile satışı yapılacaktır.  İhale 11.04.2018 tarihinde Çarşamba günü Belediye hizmet binası toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.


1 - İhale Şartnamesi mesai saatleri içerisinde şartname bedeli olan 100,00-TL’yi ödeyerek Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir. İhaleye katılacakların ilanda belirtilen ihale saatine kadar geçici teminat tutarını yatırdıklarına dair makbuz veya Banka dekontunu- 2.maddede istenen evraklar ile birlikte dilekçe ekinde Belediye Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.


2 - İhaleye katılacak olan isteklilerde aranacak belgeler (a) Tebligat için adres beyanı, (b) Kimlik fotokopisi, (c) Yerleşim yeri belgesi (ç) Adli sicil belgesi (son 30 günlük) (d) Belediyemize son ödeme tarihi geçmiş borçlarının olmadığına dair belge (e) Şirketler için Ticari sicil kayıt belgesi ve yetki belgesi. (f) Şirket yetkililerin adli sicil belgesi (g) İmza sirküleri (h) son yayınlanan Ticaret sicil gazetesi (ı) Vekâleten katılanlar için noterden onaylı vekaletname (i) Tebligat için adres beyanı.


3 - İhale komisyonu gerekçesini kararda belirtmek suretiyle 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 29.Maddesi gereğince ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İsteklilere ilanen duyurulur.




 Dalaman Belediyesi