20 / 04 / 2024

Çorum Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 3 milyon TL'ye!

 Çorum Belediyesi'nden satılık gayrimenkul! 3 milyon TL'ye!

Çorum Belediyesi, İlice Mahallesindeki gayrimenkulünü 3 milyon TL'ye ihale usulü ile 11 Eylül'de satışa çıkarıyor...



 

Çorum Belediye Başkanlığı tarafından İlice Mahallesinde bulunan, imar planında 6 kat konut parseli işaretli gayrimenkul 3 milyon TL'ye  11 Eylül'de ihaleye çıkacak. 


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Çorum Belediye Başkanlığından:




İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait İlice Mahallesinde bulunan, imar planında 6 kat konut parseli işaretli, 21.K.3.C pafta, 4223 ada, 5 nolu parselde kayıtlı, 2331,04 m2 yüzölçümlü 1 adet gayrimenkul, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine istinaden açık artırma usulü ile hazırlanan şartnamesi dahilinde satılacaktır.




Tahmini Bedel            :  3.030.352,00 TL


Geçici Teminat           :       91.000,00 TL


Şartname                    :  Şartname ve ekleri Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İstimlak Biriminden 1.000.00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.




İhale Tarihi ve Yeri    :  11.09.2017 Pazartesi günü saat: 14.00’de Belediyemiz Hizmet Binası 5. Kat, Meclis Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.




İsteklilerde Aranan Belgeler:


A - Kanuni ikametgah belgesi,


B -Türkiye’de tebligat için adres gösterilmesi,


C - Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge,


D - Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (A, B ve C) deki esaslara göre temin edecekleri belge.


E - Tüzel kişi olması halinde Tüzel Kişiliğin Noter Tasdikli imza sirküleri.


F - İstekliler adına vekaleten ihaleye katılınıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküsünü vermeleri. (Faksla gönderilen vekaletnameler ve noter tasdiki olmayan fotokopiler kabul edilmez.)


G - Geçici teminatlarını vermeleri,


H - İsteklilerin ortak girişimi olması halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi, (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır)


I - İhaleye katılacak olanların Belediyeye borcu olmadığına dair (taksitli borçlar hariç) Mali Hizmetler Müdürlüğü, Tahsilat Biriminden alacakları yazıyı ihale komisyonunda belgelendirmeleri şarttır.


İ - ihalenin yapıldığı saatten önce ihaleye katılacakların yukarda istenen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayıp İhale Komisyonuna teslim etmeleri şarttır.


İlan olunur.