28 / 03 / 2024

Çiftlik Adası'nın ihalesi ertelendi!

Çiftlik Adası'nın ihalesi ertelendi!

Çiftlik Adası'nın ihalesi ertelendi. Nevzat Feyizoğlu'nun sahibi olduğu ve yaklaşık 10 yıldır satılık olan Çiftlik Adası, ölümünün ardından iki oğluna miras kaldı...


Feyizoğlu Ailesi'nin Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan 27 dönümlük adasına talip çıkmadı.


Bayır Mahallesi Çiftlik Koyu'ndaki, Çesar Hasır Demir Çelik Fabrikası'nın sahibi Nevzat Feyizoğlu'nun sahibi olduğu ve yaklaşık 10 yıldır satılık olan Çiftlik Adası, ölümünün ardından iki oğluna miras kaldı.


Oğullarının bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle adaya icra geldi. Karaya 250 metre mesafede, üzerinde villa ve iskelesi olan 80 dönümlük adanın tapulu olan 27 dönümü 8 milyon 800 bin liraya icradan satışa çıkarıldı.


Marmaris Belediyesi çok amaçlı salonda yapılan ihalede, özel izinle su altından hat çekilerek elektrik, telefon ve su bağlanan turizm imarlı adaya alıcı çıkmadı. Güney cephesi Rodos Adası'na, Batı cephesi Çiftlik Koyu'na bakan ve iki iskeleden giriş yapılabilen adanın ihalesi 12 Eylül 2014 tarihine ertelendi. 


Bir dubleks villa, misafirhane, iki hizmetli evi, atölye, jeneratör odası, bir yüzme havuzu, üç sulama havuzu, binlerce çam, sığla, incir, zeytin ve nar ağacı bulunan adaya icradan satışa çıkmadan önce pek çok işadamı talip olmuş, ancak uzlaşma sağlanamamıştı.



Sabah