28 / 03 / 2024

Babaeski'de satılık arsa! 3 milyon TL'ye!

 Babaeski'de satılık arsa! 3 milyon TL'ye!

Babaeski Belediyesi, Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi üzerindeki arsayı muhammen bedeli 3 milyon TL olarak ihale ile satıyor. Arsa için ihale 17 Ekim'de yapılacak...



Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından, Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi üzerindeki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Muhammen bedeli 3 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 17 Ekim'de saat 14:30’da Babaeski Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.


ARSA SATILACAKTIR

Babaeski Belediye Başkanlığından:


Madde 1 - İhalenin Konusu ve Şekli

Mülkiyeti Babaeski Belediyesi adına kayıtlı olan Arsanın aşağıda tapu kayıtları, muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı belirtilen arsanın satış ihalesi Belediye Başkanlığının 14/09/2017 tarih ve E.3150 sayılı onayı ile 17/10/2017 tarihine rastlayan Salı günü 14:30’da Babaeski Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda Belediye Encümeni huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a (Kapalı Teklif Usulü) maddesine göre yapılacaktır.


İli                               :  Kırklareli

İlçesi                          :  Babaeski

Mahalle/ Köyü           :  Dindoğru Mahallesi

Mevkii                       :  Fatih Caddesi

Pafta No                     :  43 (İmar: 20K-III-b)

Ada                            :  398

Parsel                         :  63

Yüzölçümü                :  5.817 m2

Niteliği                       :  Arsa

Ulusal Adres Veri

Tabanı Adresi            :  Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi, Kapı No: 145, Dindoğru Mahallesi, 407 No.lu Sokak, Kapı No: 2, Dindoğru Mahallesi, 408 No.lu Sokak, Kapı No: 10 ve Dindoğru Mahallesi, 417 No.lu Sokak, Kapı No: 1   BABAESKİ

Muhammen Bedeli     :  3.050.000,00.- TL

Geçici Teminatı          :       91.500,00.- TL

Şartname ve ekleri Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden K.D.V dahil 1.000,00.-TL (Bin Türk Lirası) karşılığında temin edilebilir.

Madde 2 - Muhammen Bedel ve Teminatlar

Satılacak olan Arsanın satış bedeli ve Geçici teminat miktarı madde 1’de gösterilmiştir. İstekliler söz konusu Arsanın satış ihalesine katılabilmek için satın alacakları Arsasının muhammen bedelinin en az %3 (yüzde üç) oranında geçici teminatını ihale saatine kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne nakit yatırmak veya Banka Teminat Mektubu olarak ihale dosyasıyla ihale komisyonuna sunmak zorundadır.

Satılacak olan Arsanın kati teminatı %6 (yüzde altı) oranında olacaktır.

Teklifleri Kapalı zarf içerisinde 17/10/2017 tarihinde ihale saatine kadar Encümen Toplantı Salonuna teslim etmek zorundadır.

Satılacak olan Arsa K.D.V’den muaftır.

Madde 3 - İhaleye Katılma Şartları

2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminatı yatırmak şarttır.

Madde 4 - İhale Dosyasında Aranacak Belgeler

İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek ihale dosyasında aranacak belgeler şunlardır:

1 - Teklif Mektubu (Şartname ekinde örneği mevcut)

2 - Geçici teminat makbuzu veya Banka teminat mektubu

3 - İhale şartnamesinin satın alındığına dair tahsilat makbuzu

4 - Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı sureti

5 - Gerçek kişiler için yerleşim yeri belgesi (ikametgah belgesi)

6 - Gerçek ve tüzel kişiler için Noterden imza sirküsü. Vekaleten ihaleye katılım halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin Noter onaylı vekaletname ile vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi

7 - Tüzel Kişilik olması halinde; ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge

8 - Ortak katılım halinde Ortaklık beyannamesi (Noter onaylı)

9 - Belediyemize borcu olmadığı gösterir belge