18 / 04 / 2024

Aydın Nazilli'de icradan satılık fabrika! 4 milyon TL'ye!

 Aydın Nazilli'de icradan satılık fabrika! 4 milyon TL'ye!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası icradan satışa çıkarıldı...



Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası icradan muhammen bedel 4 milyon 42 bin 950 TL olarak satışa sunuluyor.  


Özellikleri : Aydın ili Nazilli ilçesi Dallıca Mh. Cabıllık mevkii 1267 parsel no'lu taşınmaz 5.440,00 m2 yüzölçümünde Avlulu Kargir Fabrika ve Müştemilatı vasfında olup borçlu adına tam hisselidir. Taşınmaz üzerinde ; taban alanı yaklaşık 3.105,00 m2 olan U şeklinde bina yer almaktadır. Binanın kuzey batı kısmı ( 1. bölüm ) 3 katlı olup, zemin ve 1. kat satış yeri, 2. kat ise ofis ve depo olarak kullanılmaktadır Kat alanı 245,00 m2 olmak üzere toplam 735,00 m2'dir. Betonarme karkas sistemle yapılmış, 3-B yapı sınıfı özelliğindedir. Tabanları karo kaplama, içi dışı sıvalı, dış cephesi Alüminyum panel kaplıdır. 2. Bölüm katta 980,00 m2 olmak üzere 2 katlı toplam 1.960,00 m2 'dir. Çatı kısmı çelik konstrüksiyon, zemin kat tabanı karo, üst kat cilalı rabıtadır. Sıvalı ve boyalıdır. 3. bölüm; katta 600,00 m2 olmak üzere 2 katlı 1.200,00 m2 'dir. Çatı kısmı çelik konstrüksiyon, zemin kat tabanı karo, üst kat cilalı rabıtadır. Sıvalı ve boyalıdır. 4. bölüm ; katta 680,00 m2 olmak üzere toplam 1.360,00 m2'dir. Binanın kuzey doğu kısmında yer almaktadır. Lokanta bölümü, bay bayan wc'leri ve yemek salonu kısmı vardır. Ayrıca diğer bölümlerle birlikte kullanılan satış bölümünde bulunmaktadır. Lokanta kısmı bakımlı durumda, tabanlar seramik ve kısmen laminant, ıslak hacimler seramik kaplıdır. Çatısı çelik konstrüksiyondur. Lokantanın ön kısmında yaklaşık 85,00 m2 yüzölçümünde gölgelik vardır. 5. bölüm güney orta kısımda hangar özelliğindedir. Yaklaşık 600,00 m2 yüzölçümünde etrafı ve üzeri saç panel ile kaplıdır. Depo olarak kullanılmaktadır. Bahçe kısmı komple taş kaplama yapılmıştır. Taşınmaz Aydın -Denizli karayolu üzerinde yer almaktadır. Her türlü alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Yer yöne ulaşım kolaydır. Mevcut imar planına göre; ön cepheden bir kısmı yolda kalmaktadır. Karma kullanım alanında emsal 0,90, yoldan 25,00 m çekme yapılması gerekmektedir. Parsel üzerindeki binaların bir kısmı yol sınırı içinde kalmaktadır.   


Kıymeti : 4.042.950,00 TL 

1. Satış Günü : 06/02/2018 günü 14:30 - 14:40 arası 

2. Satış Günü : 05/03/2018 günü 14:30 - 14:40 arası 


Satış Yeri : ZAFER MAH. SAĞLIK CAD. ÇOK KATLI BELEDİYE OTOPARKI İÇİ, BELEDİYE DÜKKANLARI İÇİ ZEMİN KAT NO: Z- 6 NAZİLLİ / AYDIN   


Satış şartları : 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir. 


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir. 


3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır. 


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


 5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.  


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2016/924 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.12/12/2017