19 / 04 / 2024

Ardahan Belediyesi'nden satılık 19 gayrimenkul! 3.6 milyon TL'ye!

 Ardahan Belediyesi'nden satılık 19 gayrimenkul! 3.6 milyon TL'ye!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Kaptanpaşa Mahallesi, Hamam Caddesi No: 26’da bulunan AVM’deki dükkan, ofis ve 1 düğün salonunu toplam 3.6 milyon TL'ye satıyor..


Ardahan Belediye Başkanlığı tarafından, Kaptanpaşa Mahallesi, Hamam Caddesi No: 26’da bulunan AVM’deki Mülkiyeti Ardahan Belediyesine ait 1 adet düğün salonu, 4 adet dükkan ve 14 adet ofisin ayrı ayrı satışı Açık İhale Usulü ile yapılacak. İhale 9 Ekim'de gerçekleşecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Ardahan Belediye Başkanlığında:


1 - Ardahan/Merkez Kaptanpaşa Mahallesi, Hamam Caddesi No: 26’da bulunan AVM’deki Mülkiyeti Ardahan Belediyesine ait aşağıda belirtilen 1 adet düğün salonu, 4 adet dükkan ve 14 adet ofisin ayrı ayrı satışı; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık İhale Usulü ile yapılacaktır.

2 - Satışı yapılacak taşınmazların; Mahallesi, Cinsi, Ada, Parsel, metre karesi, toplam m² bedeli, geçici teminat ve şartname bedeli aşağıya çıkarılmıştır.

3 - İhale 09/10/2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Kaptanpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi No: 27   Merkez/ARDAHAN adresindeki Belediye Meclis Toplantı Salonunda (3. Kat) Encümen huzurunda yapılacak olup, her bağımsız (düğün salonu, dükkan ve ofis) bölüm için ayrı ayrı teklif alınacaktır.

4 - Taşınmazların bedeli İhale Şartnamesinde gösterilen tablodaki gibi tahsil edilecektir.

5 - İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler;

a) Gerçek kişi katılması halinde ikametgâh belgesi, tüzel kişi katılması halinde oda faaliyet belgesi,

b) Nüfus cüzdanı örneği,

c) Muhammen bedel üzerinden yatırılan en az % 3’lük Geçici Teminat yatırdığına dair makbuz,

ç) İhale Şartnamesini satın aldığına dair makbuz,

d) İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,

e) Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli İmza Beyannamesi,

f) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

g) Varsa vekaleten katılanlar için noterden onaylı vekaletname ve vekilin imza beyannamesi,

h) Belediyemize herhangi bir borcu olmadığına dair belge,

6) Daha geniş bilgi almak isteyenler mesai saatleri içinde Ardahan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne (0 478 211 3052) müracaat etmeleri gerekmektedir.

7 - İhaleye iştirak edeceklerin, istenilen belgelerle birlikte Ardahan Belediye Başkanlığı Yazı İşler Müdürlüğüne en geç 06/10/2017 Cuma günü saat 17.00’a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

8 - İhale bedeli peşin ödenecek olup, KDV, damga vergisi, tapu vb. masraflar alıcıya aittir.

9 - İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

10 - Katılımcılar ihaleye girecekleri her bağımsız bölüm için üsteki şartları ayrı ayrı sağlayarak ihaleye katılabilirler.

İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.