20 / 04 / 2024

Halkalı Soyak Park Aparts'ta sıfır faizle! Yüzde 5 peşinatla!

Halkalı Soyak Park Aparts'ta sıfır faizle! Yüzde 5 peşinatla!

Soyak; kaliteye, lükse ve ayrıcalıklı yeni nesil bir yaşama daha az ödeyerek kavuşmak isteyenleri bekliyor!


Soyak, 15 ay sonra Halkalı’da yeni bir yaşamın kapılarını açacak Soyak Park Aparts projesinde fırsat üstüne fırsat sunuyor. Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde yüksek standartlı ve öncü projeleri hayata geçiren Soyak; yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla sunma hedefi ile Halkalı’da yeşil ve maviyi huzurla buluşturan projesi Soyak Park Aparts’da özel bir kampanya ile yeni yılı karşılıyor. Dairelerin %65 inin satıldığı, 15 ay sonra teslim edilecek olan Soyak Park Aparts’da % 5 peşinat ve % 0 faiz oranının yanı sıra peşin alımlarda %5 indirim fırsatı sunuluyor.  Soyak; kaliteye, lükse ve ayrıcalıklı yeni nesil bir yaşama “daha az ödeyerek” kavuşmak isteyenleri bekliyor!

 

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke hitap eden ve toplam 1121 konuttan oluşan Soyak Park Aparts’da daire fiyatları 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya müşteri odaklı ödeme planına göre; artan taksitli, sabit taksitli veya ara ödemeli esnek ödeme planı alternatifleri de içeriyor.

Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Aparts projesi; özel peyzaj tasarımlı bahçeleri, suni gölü, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları, sosyal tesisleri ile sakinlerine, keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.  

Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma sözü veriyor. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturulan Soyak Park Aparts’da ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında LED’li sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanması planlanıyor.

 

Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede; 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti sunuluyor. Dairelerde ise merkezi uydu bağlantısı bulunuyor.

 

Soyak Park Aparts projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilir ya da Halkalı’daki Soyak Park Aparts satış ofisinden hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri 444 0 795 (SYK) numaralı telefondan ise 7 gün 24 saat bilgi alabilirsiniz.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler