29 / 03 / 2024

Halk GYO Eskişehir'de modern konut projesi inşa ediyor!

 Halk GYO Eskişehir'de modern konut projesi inşa ediyor!

Eskişehir'de Halk GYO tarafından modern bir konut projesi inşa ediliyor...


GYO sektörünün en genç şirketlerinden Halk GYO 2013 yılına ikinci konut projesi ile hızlı bir giriş yapıyor. Hedefine bu kez Anadolu’yu koyan Halk GYO, Eskişehir’in gözde semtlerinden Odunpazarı’ndaki arsasını konut projesi olarak değerlendirmeye karar verdi.


Halk GYO nüfus yoğunluğunun fazla ve dolayısıyla nitelikli konut ihtiyacının da yüksek olduğu Eskişehir’e rotasını çevirdi. Halk GYO portföyünde bulunan 10 dönümlük araziyi konut projesi olarak değerlendirerek yapımını da kendi üstlenecek. Eskişehir konut sektörünün en farklı ve en modern projesini hayata geçirmeyi hedefleyen Halk GYO Eskişehir halkının da fikrine başvurdu… Bölgede yaşayanların konut  tercihlerini ortaya koyacak bir anket düzenleyen Halk GYO, çıkan sonuçlara göre projeyi şekillendirdi. Çıkan anket sonuçlarına göre bölge sakinleri modern, geniş yeşil alana sahip, geniş metrekarelerde dairelerin, her yaştan site sakinin ihtiyacına yönelik sosyal imkanların yer aldığı proje beklentisinde. Ticari alanlarda da banka ve market yer alması beklenen özelliklerden… Halk GYO Eskişehirlilerin kendi istekleri doğrultusunda şekillendirdiği yeni konut projesinin tanıtımını 2013 Mart ayında gerçekleştirmeyi planlıyor. 


Geçtiğimiz yıl Haziran ayında İstanbul Bakırköy’de “Referans Bakırköy” projesiyle ilk konut projesine imza atan Halk GYO Eylül ayında da Dedeman işbirliği ile İstanbul Levent’te ilk otel projesinin startını verdi. İstanbul Finans Merkezi projesi dahilinde sahip olduğu arsası ile projenin en büyük paydaşlarından... Portföyündeki arsa ve projelere ek olarak düzenli kira geliri elde ettiği 22 binaya sahip Halk GYO, konut, otel ve ofis projeleri ile portföyünü çeşitlendiriyor. Yılın ilk aylarında halka arzını gerçekleştirmeyi planlayan Halk GYO, yatırımcısını mevcut ve gelecek süreçteki potansiyel karına ortak etmeyi hedefliyor.  Halk GYO, güçlü portföyü ile önemli lokasyonlarda yüksek gelir getirmesi beklenen projelere imza atıyor.



Adres: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mahallesi

Ertuğrulgazi Sokak

No:1 34774 

Yukarı Dudullu - Ümraniye / İSTANBUL


0216 600 10 00


www.halkgyo.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri