29 / 03 / 2024

Güvener Suites'te 535 bin TL'ye!

 Güvener Suites'te 535 bin TL'ye!

Koç Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Feneryolu'nda inşa edilen Güvener Suites'te fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor...


Tasarım harikası Güvener Suites. Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat’tan “Sadelik, Asalet, Zarafet ve Zenginlik” kavramlarına yakışan bir yapı! Koç Yapı İnşaat ve Dervişoğlu İnşaat’tan yepyeni bir proje daha… Güvener Suites, 1400 metrekare arsa üzerinde 30 daire, 4500 metrekare kapalı alana sahip, brüt 145 metrekare konutlardan oluşacak, elit ve sofistike bir yaşam tarzı sunan bir konsept. Feneryolu’nun nezih ve sinerji yaratan atmosferinde; zirvedeki duruşu ile göz dolduracak.


Güvener Suites’in tasarımı  Türkiye’de Varyap Meridyen, Trump Towers, Port Venezia gibi birçok ünlü projeyi yürüten, 50 kişilik Akademik Ekibi ile çalışan DOME PARTNERS ile yürütülmektedir. Tasarım estetiğinin ön planda tutulduğu, doğa ile uyumlu Güvener Suites projesinde üst düzey yenilikler ve konfor göze çarpacak. Güvener Suites’in iç tasarım detayları sanatçılar ve Vakko imzası ön planda tutularak, seçkin bir proje yaratılacaktır. Kişiye özel tasarımlarla daireler teslim edilecektir.


Güvener Suites’te NEOklasik üsluba duyulan hayranlık ön planda. Güvener Suites, projesi alt yapısının sağlamlığı betonarme de 100 yıllık garanti kapsamında üretilmesi, iç ve dış konsepti ile Feneryolu’nun A+ birinci sınıf projeleri arasında yerini alacak. Yeni nesil ilhamınız Güvener Suites ile gerçekleşecek. 


Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek olan İstanbul’un gözde iş merkezi Maslak Büyükdere Caddesi’ndeki Seçkin Plaza projesi ise gündemlerinde. Koç Yapı&Dervişoğlu İnşaat’ın gerçekleştirdiği Magic Town Konutları’nın sermayesi 15 milyon USD civarında. 1996 yılından bu güne kadar Koç Yapı&Dervişoğlu İnşaat’ın inşa ettiği önemli inşaatlardan bazıları ise; Şengüller Plaza ,Korupark Konakları,Fenerbahçe Konakları, Fulya Residence, Magic Town Konutları ve Altıner Residence’dır. 


Projede fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor.


www.kocyapiinsaat.com

0216 550 79 80-81 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler