02 / 05 / 2024

West Side Beylikdüzü telefon

West Side İstanbul fiyatları!

600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen projede daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte West Side İstanbul fiyatları...

West Side Beylikdüzü satış ofisi!

73 bin 800 metrekare alan üzerinde yayılan West Side projesinde dairelerin Mart 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. West Side Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

West Side Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

West Side Beylikdüzü teslimleri ne zaman? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından inşa edilen projede daire alanları 40 ile 210 metrekare arasında değişiyor.

West Side Beylikdüzü fiyatları!

West Side Beylikdüzü fiyatları hakkında bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor. Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

West Side Beylikdüzü iletişim!

West Side Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 10 bin TL'den başladığı projede 166 dükkan ve 1.155 daire yer alıyor.

West Side Beylikdüzü satış fiyatları!

West Side Beylikdüzü satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede dairelerin alanları 40 metrekareden, dükkanların alanları ise 20 metrekareden başlıyor.

West Side Beylikdüzü ödeme koşulları!

West Side Beylikdüzü ödeme koşulları haberimzin devamında yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede daire ve dükkanlar bulunuyor.