28 / 04 / 2024

Veraset ve intikal vergisi nasıl hesaplanır

Veraset ve intikal vergisi hesaplama 2016!

Taşınmaz malların veraset veya ivazsız bir şekilde bir kimseden başka bir kimseye iktisap etmesi durumunda veraset ve intikal vergisi ödeniyor. Peki 2016 veraset ve intikal vergisi ne kadar? İşte veraset ve intikal vergisi hesaplama 2016...

Veraset ve intikal vergisi 2015 tarifesi!

2015 yılına ait veraset ve intikal vergisi 1. taksiti ödemeleri 1 Mayıs itibariyle başlamıştı.1 Haziran 2015 itibariyle de sona erecek.Peki veraset ve intikal vergisi nasıl hesaplanır 2015? İşte veraset ve intikal vergisi 2015 tarifesi..

Veraset intikal vergisi nasıl hesaplanır 2015?

Veraset ve intikal vergisinin, tahakkukundan itibaren üç yılda her yıl Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere toplam altı eşit taksitte ödenmesi gerekiyor.Peki veraset intikal vergisi nasıl hesaplanır 2015?

Veraset ve intikal vergisi hesaplama örneği!

Veraset ve İntikal Vergisi, bir kimsenin ölümünden sonra kişinin kendisine kalan miras için ödemiyor.Peki veraset ve intikal vergisi nasıl hesaplanır?İşte veraset ve intikal vergisi hesaplama örneği!

Veraset ve intikal vergisi hesaplama 2015!

7338 sayılı Kanuna göre, bir kimsenin ölümünden sonra kişinin kendisine kalan miras için veraset ve intikal vergisi ödemesi gerekiyor.Peki veraset ve intikal vergisi nasıl hesaplanır? İşte veraset ve intikal vergisi hesaplama 2015..

Veraset ve intikal vergisi hesaplama!

Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu hükümlerine göre veraset ve intikal vergisi, bir kimsenin ölümünden sonra geriye bıraktığı gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda devlete ödeniyor.Peki veraset ve intikal vergisi nasıl hesaplanır?İşte veraset ve intikal vergisi hesaplama..

Veraset ve intikal vergisi oranları 2015!

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı taşınmazların kabul edilmesiyle oluşan vergiye veraset ve intikal vergisi deniyor.Peki veraset ve intikal vergisi oranları 2015 ne kadar?İşte veraset ve intikal vergisi oranları 2015..

Veraset ve intikal vergisi oranları!

2013 yılı düzenlemeleri kapsamında veraset ve intikal vergisi oranları hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...