29 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon Zağnos ödeme planı

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları'nda toplamda 46 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daireler teslimli olarak satışa sunuluyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede toplamda 54 konut satılıyor. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos satış duyurusu!

TOKİ Trabzon Zağnos satış duyurusu kapsamında toplamda 54 konut satılıyor. 2+1'den 4+1'e kadar dairelerin yer aldığı projede başvurular 11 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura sonucu 2015!

Sadece 1+1 daireler için kura çekilişinin gerçekleştiği projede yeterli sayıda başvuru gelmediği için 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler için kura çekilmedi. İşte TOKİ Trabzon Zağnos kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi bugün yapılacak. 68 dairenin kura ile satışa sunulacağı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutlar için yeterli sayıda başvuru gelmediği kura çekimi yapılmayacak.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi yarın!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede dairelerin satışı kura ile yapılacak. TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru günü bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Kurayla satışa sunulacak 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 101 bin 658 TL'den başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru günü!

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Kura yöntemi ile satışa sunulacak daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde 68 dairenin satışı kura ile yapılacak. TOKİ Trabzon Zağnos Evleri için başvurular 9 Mart ile 20 Mart arasında kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru!

Başvuru bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği TOKİ Trabzon Zağnos projesinde kura çekimi 26 Mart'ta yapılacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuru dönemi ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları!

Fiyatların 101 bin 658 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Trabzon Zağnos'ta kuraya katılım bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi!

Kura başvurularının 9 Mart ile 20 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacağı TOKİ Trabzon Zağnos'ta 30 daire satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi detayları...