29 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi

TOKİ Trabzon Zağnos kura sonucu 2015!

Sadece 1+1 daireler için kura çekilişinin gerçekleştiği projede yeterli sayıda başvuru gelmediği için 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler için kura çekilmedi. İşte TOKİ Trabzon Zağnos kura sonucu 2015 detayları...

TOKİ Trabzon Zağnos kura sonucu açıklandı!

Kura çekimi dün saat 11:00'da gerçekleşen TOKİ Trabzon Zağnos kura sonucu açıklandı. TOKİ Trabzon Zağnos projesinde 3 adet daire satışa sunulmuştu.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede yapılacak?

Yeterli başvuru gelmediği için projede sadece 3 adet bulunan 1+1 daireler için kura çekimi yapılacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede yapılacak?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi bugün yapılacak. 68 dairenin kura ile satışa sunulacağı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutlar için yeterli sayıda başvuru gelmediği kura çekimi yapılmayacak.

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru günü bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Kurayla satışa sunulacak 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 101 bin 658 TL'den başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru 2015!

Kura yöntemi ile 68 dairenin satışa sunulacağı projede kuraya katılım bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. TOKİ Trabzon Zağnos başvuru 2015...

TOKİ Trabzon Zağnos fiyatları!

Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edileceği TOKİ Trabzon Zağnos projesinde 68 dairenin satışı kura yöntemi ile yapılacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos fiyatları ne kadar?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta toplamda 68 daire kura yöntemi ile satışa sunulacak. Peki kuraya katılım başvurularının 20 Mart'ta sona ereceği TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?