02 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon Zağnos fiyat listesi

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları'nda toplamda 46 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daireler teslimli olarak satışa sunuluyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede toplamda 54 konut satılıyor. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos satış duyurusu!

TOKİ Trabzon Zağnos satış duyurusu kapsamında toplamda 54 konut satılıyor. 2+1'den 4+1'e kadar dairelerin yer aldığı projede başvurular 11 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor!

Kuraya katılım bedeli olarak 2 bin TL ödenen TOKİ Trabzon Zağnos'ta 68 dairenin satışı kura yöntemi ile yapılacak. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos fiyatları!

Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edileceği TOKİ Trabzon Zağnos projesinde 68 dairenin satışı kura yöntemi ile yapılacak. Peki TOKİ Trabzon Zağnos fiyatları ne kadar?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları!

Fiyatların 101 bin 658 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Trabzon Zağnos'ta kuraya katılım bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta toplamda 68 daire kura yöntemi ile satışa sunulacak. Peki kuraya katılım başvurularının 20 Mart'ta sona ereceği TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?